3 באפריל 2010

57) מסעדות תאילנדיות וייטנאמיות

Saigon מתמחה בבישול וייטנאמי מסורתי עם "נגיעות" מודרניות...

המסעדה נהנית מלוקיישן מעולה ב Murray House הקולוניאלי שעל הטיילת של סטנלי, מול המפרץ, וחוץ מאוכל מעולה היא מציעה לסועדיה נוף מקסים (למי שהשכיל להזמין שולחן על המרפסת) ואווירה אלגנטית המחייה את ימי הזוהר של הקולוניאליזם הצרפתי בוייטנאם... מתאים מאוד גם לארוחת ערב רומנטית...


F/1, Murray House, Stanley, 2899-0999


Indochine 1929 היא, כנראה, המסעדה הוייטנאמית האהובה ביותר בהונג קונג...
עיצוב קולוניאלי-קלאסי הכולל רהיטי במבוק מסוגננים, רצפת עץ ממורקת, חלונות רפפה צרפתיים וצחים טרופיים מחזירים לחיים את ימי הזוהר של השלטון הצרפתי בהודו-סין.

השפים מתמחים במטבח וייטנאמי מסורתי ואפילו חלק גדול מחומרי הגלם והתבלינים מיובאים ישירות מוייטנאם, על מנת לשמור על האותנטיות...

פתוח לצהריים וערב כל יום (ביום א' – ערב בלבד), 2nd Floor, California Tower, 30-32 D'aguilar Street, Lan Kwai Fong, טל': 2869-7399


Chili Club היא אחת מהמסעדות התאילנדיות הפופולאריות ביותר בעיר.
אין כאן עיצוב מדהים או אווירה רומנטית, אך המקום הוא בפירוש נעים, האוכל מעולה והמחירים הגיוניים למדי... מנות דגים, מאכלי ים ומטעמי קארי תאילנדי עומדים בראש רשימת המומלצים.

פתוח כל יום לצהריים וערב וממש רצוי להזמין מקום מראש. 1st Floor, 88 Lockhart Road, Wan Chai (ליד הפינה של Luard), טל': 2527-2872


Thai Basil מגישה מטבח תאילנדי קלאסי, עם "נגיעות" מודרניות-מערביות ונחשבת לאחת מבתי האוכל התאילנדיים הטובים בעיר.

בין המנות המומלצות ניתן למנות ספרינג-רולים במילוי ברווז קריספי וצדפות המוגשים עם רוטב כוסברה וקשיו, שיפודי עוף תאילנדיים מלופפים בעלה בננה עם רוטב סאטאי, סלט של דג סטינגריי (טריגון) עם מנגו ירוק, פפאיה ירוקה, קארי ירוק של קוקוס ופירות-ים, צדפות מוקפצות בווק עם שום, צ'ילי, עגבניות ובזיליקום תאילנדי...

פתוח כל יום מ 12 בצהריים עד 11 בלילה. Lower Ground Floor, Pacific Place, Admiralty (דרך יציאה F של תחנת התחתית Admiralty), טל': 2537-4682


כל הזכויות שמורות ל אסיה-פסיפיק מדריכים בע"מ © 2009-2010

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה